Groepsreizen

Onze groepsreizen zijn te boeken met touringcarvervoer, vanaf 20 personen.

Saas-fee

Waan je in een Winters Wonderland in het Zwitserse Saas-Fee

Het pittoreske Saas-Fee (1800 m) is de ideale locatie voor een verrassend winterprogramma. Volledig verzorgd worden de prachtige plekjes en spectaculaire activiteiten van het hooggelegen bergdorp ontdekt.

Tijdens deze trip kunnen de volgende activiteiten verzorgd worden:

Skiën, snowboarden of langlaufen.

Een team van professionele begeleiders staat klaar om ski, snowboard en langlauflessen te verzorgen. Bij aankomst staan eventueel bestelde materialen netjes klaar en kan iedereen meteen de piste op.

SnowOlympics

De snowolymics starten nadat het Olympisch vuur is ontstoken. In teams gaat men de strijd met elkaar aan op oa: lawine piep opdrachten, snowsculpture , levend sjoelen, biatlon, curling en het katapult shooting. In een zinderende strijd zullen de teams uitmaken wie zich de winnaar van de SnowOlympics mag noemen.

Rodelen

Na het diner krijgen de gasten een eigen slee en glijden zij in het eigen tempo terug naar het dorp. De sleetocht is fantastisch gelegen en voor de liefhebber, waanzinnig spectaculair.

En meer

Saas-Fee biedt nog veel meer uiteenlopende activiteiten waar gegarandeerd een aantal wensen verwezenlijkt kunnen worden. Zo kunnen de avonturiers hun hart ophalen  bij het ijsklimmen, gletsjerwandelingen en de klettersteigtocht Gorge Alpin.

Accommodatie

Er wordt kennis gemaakt met het beste op het gebied van horeca en accommodatie in Saas-Fee.  Voor elk budget bieden we een locatie.

Ons netwerk in Saas Fee bestaat uit een met zorg geselecteerde club aanbieders van accommodaties, vervoer en actieve belevenissen.

Daarnaast biedt het dorp Saas-Fee prachtige winkeltjes en andere bezienswaardigheden voor de liefhebbers.

Aan het einde van de ochtend genieten de gasten nog één maal van de Zwitserse keuken. Rond 12.30 uur vertrekken de gasten weer richting Nederland en nemen ze afscheid van Saas-Fee.