Groepsreizen

Onze groepsreizen zijn te boeken met touringcarvervoer, vanaf 20 personen.

Willingen (Sauerland Duitsland)

Winters avontuur op slecht 3 uur rijden van Utrecht!

Willingen is de perfecte bestemming voor een korte skitrip. In één of twee dagen komt iedereen in de wintersportsfeer. Willingen heeft 18 kilometer skipiste maar is ook voor de langlaufers een begrip. Wie zonder ski of snowboard van het winterse landschap wil genieten, kan uit de verschillende winterwandelroutes, ijsbanen en meerdere rodelpistes kiezen. Daarbij komt nog een vrolijke aprés-ski-cultuur in skihutten en horecagelegenheden.

Tijdens deze trip kunnen de volgende activiteiten verzorgd worden:

Skiën, snowboarden of langlaufen.

Een team van professionele begeleiders staat klaar om ski, snowboard en langlauflessen te verzorgen. Bij aankomst staan eventueel bestelde materialen netjes klaar en kan iedereen meteen de piste op.

SnowOlympics

De snowolymics starten nadat het Olympisch vuur is ontstoken. In teams gaat men de strijd met elkaar aan op de biatlon, het curling en het levend sjoelen. Locaties hiervoor zijn de ijsbaan, de loipes en de piste in Willingen. In een zinderende strijd zullen de teams uitmaken wie zich de winnaar van de SnowOlympics mag noemen.

Graag presenteren wij de beste locaties van Willigen voor lunch, apres-ski en/of diner. Mocht er worden gekozen voor een tweedaagse trip dan zullen tevens onze favoriete hotels worden voorgesteld.