Touringcar huren

Wilt u voor een speciale gelegenheid een touringcar huren in Nederland? KMT Tours biedt de oplossing: u kunt bij ons een touringcar inclusief chauffeur huren, welke u precies volgens uw wensen ophaalt en wegbrengt.
 
Onze service voorziet u van personenvervoer op maat. Een touringcar huren via KMT Tours staat garant voor zorgeloos reizen van A naar B, precies conform uw wensen en voorkeuren. De touringcars zijn zeer comfortabel en worden bestuurd door uitstekend gekwalificeerde chauffeurs om uw reis zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Op deze manier kunt u genieten van uw uitstapje vanaf het moment dat u in de touringcar stapt.
 
U kunt simpelweg onderstaand formulier invullen en gratis een offerte aanvragen voor het huren van een touringcar. Komt u er met onderstaand formulier niet uit? Mailt u dan uw aanvraag zo gedetailleerd mogelijk naar info@kmttours.nl. Zodra wij alle informatie binnen hebben, gaan wij direct aan de slag om voor u een offerte op maat te maken.  

Uw adres gegevens

Rit gegevens

Retour rit?

Opmerkingen

Groepsdagtocht Slot Zuylen en Utrecht

Utrecht is de vierde stad van Nederland als we kijken naar het inwonersaantal. Een bezoek in combinatie met een bezoek aan Slot Zuylen zorgt voor een leuke culturele...

Lees meer

Bel mij terug!

sending